Blog
17.5.2023

Introducerer Forbrugsoversigt på MyMonii appen

Som forældre leder vi altid efter måder at lære vores børn ansvarlige økonomiske vaner på. Med vores nye forbrugsoversigt funktion har vi gjort det nemmere for dig og dit barn visuelt at se udgifter foretaget med deres MyMonii Visa kort.

Denne funktion lader dit barn få et klart overblik over deres månedlige forbrug baseret på kategorier. Du vil også kunne følge med, hvilket giver dig mulighed for at tage en dialog med dit barn om udgifterne, og hjælpe dem med at forstå, hvad de bruger deres hårdt tjente lommepenge på.

Hvad er forbrugsoversigten?

Det er en visuel repræsentation af dit barns forbrugsvaner, organiseret efter kategori. Det betyder, at du kan se deres transaktioner efter kategorier som underholdning, mad & drikke, transport og mere. Funktionen viser det samlede beløb, der er brugt i hver kategori, samt en oversigt over individuelle transaktioner. Du kan også vælge en bestemt måned for at se deres udgifter, og hver udgift har en dato knyttet til sig, så du kan se den nøjagtige dag, hvor transaktionen blev foretaget.

Hvad kan du bruge forbrugsoversigten til?

  • Tydeligt overblik over udgifter: Både du og dit barn vil kunne se dit barns forbrugsoversigt fra jeres MyMonii apps, hvilket kan hjælpe med at understøtte de samtaler, du har med dem om omkring penge.
  • Automatisk kategorisering: Udgående transaktioner bliver automatisk kategoriseret, når dit barn betaler med deres MyMonii Visa kort - både i butikker og online.
  • Manuel kategorisering: Er den tildelte udgiftskategori forkert, eller har dit barn ikke et MyMonii Visa kort endnu? Intet problem! Du kan manuelt kategorisere enhver udgående transaktion, der muligvis ikke er blevet automatisk kategoriseret, eller hvis den automatiske kategori er forkert.
  • Kategorisér udbetalinger: Som forælder kan du også tilføje kategorier til dine egne udbetalinger. Det betyder, at når du foretager en udbetaling, kan du tildele en kategori til transaktionen, hvilket giver fuldstændig gennemsigtighed og nøjagtighed i dit barns økonomi.

Hvorfor skabte vi forbrugsoversigten?

Vores mål med forbrugsoversigten er at hjælpe forældre med at lære deres børn sunde økonomiske vaner. Med forbrugsoversigten kan du og dine børn identificere områder, hvor de muligvis overforbruger, hvilket giver dem mulighed for at foretage justeringer og reducere deres udgifter.

Funktionen kan også bruges til at give en sammenligning af indtægter og udgifter. Det betyder, at dine børn kan se, hvor mange penge der kommer ind på deres MyMonii konto i forhold til hvor meget der går ud. Disse oplysninger kan være yderst nyttige, når det kommer til at budgettere og at nå deres opsparingsmål.

Hvordan kommer du i gang med forbrugsoversigten?

Det er simpelt! Bare log ind på MyMonii appen og navigér til opsparingsskærmen. Derfra kan I få adgang til forbrugsoversigten og starte dialogen om dine børns udgifter.

Hvis du ikke allerede har downloadet MyMonii appen, så kan du gøre det lige her på din telefon: Download MyMonii appen nu.

Kom i gang med MyMonii idag

Det tager få minutter at samle familien

c