Her har du en step-by-step guide til at komme i gang med at teste MyMoniis betalingsløsning:

 

 1. Vi tilføjer dig som tester med din email adresse i TestFlight, som er det system vi vil bruge til denne testfase indtil sommerferien.
 2. Du modtager en mail fra Testflight. (Åbn den med din e-mail fra din iPhone).
 3. Tryk på linket “View in testflight” i mailen fra Testflight.

 4. Der kommer nu 3 punkter frem på skærmen. 3. punkt er en kode. Kopiér koden ved at holde fingeren på koden, og tryk på kopier. (Du kan også skrive koden ned på et stykke papir eller finde den i iPhonens browser, hvis du glemmer den).

 5. Tryk derefter på linket i punkt 1. “Testflight from App Store”.

 6. Vælg “åbn i App Store".  Appen Testflight åbnes nu i App Store.

 7. Accepter betingelserne.

 8. Tryk på “Tillad meddelelser” i appen.

 9. Tryk på “Redeem” som vises oppe i venstre hjørne.

 10. Du bedes nu indsætte koden, du kopierede tidligere i processen. Tryk på kode-feltet med fingeren og tryk på “indsæt”. Tryk derefter på “Open”. (En testversion af MyMonii appen hentes nu ned. Du kan IKKE hente denne testversion direkte fra App Store. Du skal igennem TestFlight for at komme igang med MyMonii Pay).

 11. MyMonii testversionen ligger nu ude på din hjemmeskærm. Opret en bruger enten med Facebook eller en e-mail, samt et selvvalgt password.

 12. Opret derefter dit barn/dine børn i appen. Hvert barn får tildelt et unikt 4-cifret password. Husk at skrive det ned!

 13. Nu skal MyMonii hentes ned til dit barns iPhone.  Dit barns iPhone skal køre på det samme Apple-id som dit. I skal blot hente TestFlight appen inde i App Store - herinde vil MyMonii testversionen automatisk ligge klar. Er dit barn over 13 år, er det muligt at køre testversionen på sit eget Apple-Id. Her skal punkt 1-9 i guiden her, gentages på dit barns iPhone.                                                                                                                                                                                                  

 14. Log nu ind i børne-delen af MyMonii på dit barns iPhone med navn og det 4-cifret password. Det er vigtigt at du ligger kopien af dit Dankort ind på dit barns iPhone, da kortet er bundet til den enhed. 

 15. Klik på de 3 lodrette prikker oppe i venstre hjørne. Klik på Indstillinger.

 16. Tryk på MyMonii Pay.

 17. Tryk på Tilføj dankort.

 18. Vælg din bank. Du kan også søge efter den i søgefeltet.

 19. Identificér dig som forælder med Nem ID, og vælg derefter det kort, som du gerne vil lave en kopi af til dig barn.

 20. Vælg en 4-cifret pinkode sammen med dit barn. Den skal bruges ved køb over 200 kr.

 21. Via forælder appen kan du nu oprette transaktioner eller oprette opgaver til dit barn. Til at starte med kan du for eksempel lave en transaktion på 50 kr. til dit barn. Så betyder det at han/hun kan betale op til 50 kr. Nederst på denne side forklarer vi hvordan du opretter transaktioner og opgaver. 

 22. MyMonii Pay er nu sat op, og I kan lave jeres første køb ved at trykke på “Start betaling".

 23. Sørg for at Bluetooth er tændt og hold iPhonen tæt på terminalens Bluetooth-blok. Betalingen vil nu blive gennemført. Der kan også betales med QR-kode. Tryk på Dankortterminalens QR knap. Den findes oftest oppe i venstre hjørne af terminalen. Scan derefter QR-koden med appens kamera. 

 

Har du spørgsmål til hvordan du kommer i gang eller andet. Er du altid velkommen til at kontakte Rikke på hendes mail: hello@mymonii.com  Så hjælper hun dig videre:)

 

Vi har også lavet en FAQ til dig, som vi løbende vil opdatere med svar på de spørgsmål som kommer fra jer: