HvAD ER mymonii pay?

MyMonii Pay giver dine børn mulighed for at betale med deres telefon i de fysiske butikker, præcis som man kender det fra andre mobile-betalingstjenester. Forskellen ved MyMonii Pay er, at du, som forælder, vil have den fulde kontrol over, hvor mange penge dine børn kan bruge. Samtidig kan du følge med i hvordan, hvor og hvornår dine børn bruger sine penge.

Du laver som forælder en tilføjelse af dit Dankort i børneappen, hvor MyMonii saldoen (som er styret af dig) er det maksimale beløb, som barnet kan købe for. Så det er op til dig om du synes at dine børn skal have 150 kr. eller 400 kr. stående. Uanset hvilket beløb dine børnd MyMonii saldo er på, så er du sikret, at der ikke kan betales for noget, der er mere værd end det beløb MyMonii-saldoen er på.

pige-handler.jpg
 

Hvorfor mymonii pay?

Hos MyMonii, ønsker vi at give familier en praktisk og sjov måde at arbejde med økonomisk læring på. I takt med at samfundet bliver mere digitalt og kontantløst, og hvor børn og unges ønsker, forventninger og forbrugsvaner skyder i vejret, bliver det desto vigtigere end nogensinde før, at de allerede i en tidlig alder får et sundt forhold til penge, hvordan de tjenes og hvad det betyder, når de er brugt.

MyMonii Pay er den første app, som tilbyder mobil betaling med fuld forældrekontrol. Dine børn vil ikke blot synes, at det er mega sejt, at kunne betale for deres egne ting - de vil også få meget nemmere ved at lære og forstå, hvad det vil sige, at penge skal tjenes eller spares op, før de kan bruges. Hertil at penge kun kan bruges én gang og at det måske kan betale sig at fravælge noget, for at få råd til noget andet.

 
dreng-nettopose.jpg

SÅDAN KOMMER DIN FAMILIE I GANG MED mymonii pay!

1. Tryk på 'Pay' ikonet i midten.
2. Tryk på 'Tilføj Dankort'.
3. Læs og accepter betingelserne vedr. MyMonii Pay.
4. Vælg din bank.
5. Bekræft dig som voksen med dit Nem Id.
6. Vælg Dankort.
7. Lav en Pin Kode til køb over 350 kr.
8. Bekræft Pin Kode til køb over 350 kr.
            Nu er I klar til at betale med MyMonii Pay! :)
 

SÅDAN BETALER DIT BARN MED MYMONII PAY

Man kan betale med MyMonii Pay på to måder: Kontaktløsbetaling (Bluetooth) eller ved at scanne en QR-kode

 

Kontaktløsbetaling (Bluetooth):

1. Dette er klart den nemmeste metode og fungerer ved, at dit barn blot skal holde sin telefon tæt på betalingsterminalen, for at betale.
2. Sørg for, at telefonen har Bluetooth aktiveret og forbindelse til internettet..
3. Tryk på MyMonii Pay knappen i menuen, nederst i appen eller fra 'Indstillinger'.
4. Hold nu telefonen tæt på betalingsterminalen. Dette kan gøres både før og efter, at kasseassistenten har scannet alle varerne. Husk at fortælle, at dit barn skal fortælle at der ønskes at betale med telefon eller Dankort appen (det er samme procedure).
5. Når beløbet kommer frem på telefonen, skal dit barn blot trykke på 'Gennemfør betaling'.

Betaling med QR-kode:

1. Betaling med QR-kode skal blot anses som en nødløsning, hvis Bluetooth ikke virker på betalingsterminalen eller dit barns telefon. Hvis du ønsker at benytte denne metode, skal også blot sørge for at telefonen har forbindelse til internettet.
2. Tryk på 'F1' (hvor der står QR-kode) på betalingsterminalen.
3. Tryk på MyMonii Pay knappen i menuen, nederst i appen eller fra 'Indstillinger'.
4. QR-koden scanes med dit barns telefon. Koden skal passes ind i den firkantet ramme der kommer frem på barnets skærm på telefonen. Dette kan gøres både før og efter, at kasseassistenten har scannet alle varerne. Dit barn skal fortælle ekspedienten  der ønskes at betale med telefon eller Dankort appen (det er samme procedure).
5. Når beløbet kommer frem på telefonen, skal dit barn blot trykke på 'Gennemfør betaling'.

Hvis du vil bruge MyMoniis mobilbetaling i fx Netto eller Føtex, så husk på, at det er en helt ny løsning, så det er ikke altid at ekspedienterne ved hvordan man skal gøre. Bare sig til dem, at de skal gøre på samme måde som med en almindelig Dankort betaling.

Materialer.JPG

Ser du en af disse logoer i en butik. - Betyder det butikken tager i mod MyMonii Pay!

 

MyMonii Pay FAQ

Hvad kræver det at komme i gang med MyMonii Pay?

MyMonii Pay kræver først og fremmest, at du og dit barn hver har en MyMonii profil og hver jeres mobilnummer til knyttet. I første omgang er MyMonii Pay kun tilgængelig i App store, så dit barn skal have en iPhone for at kunne få MyMonii Pay. Herudover skal du som forælder have Nem ID og et Dankort.

Kan man komme i gang uanset hvilken bank man har?

Ja, du kan som forælder lave en kopi af dit Dankort til dit barn, uanset hvilken dansk bank du har.

 

Skal barnet så oprettes som en rigtig bankkunde?

Nej, det skal dit barn ikke. Vi mener, at du som forælder er den bedste og mest trygge 'første bank', for dit barn. Derfor fungerer MyMonii Pay sådan, at dit barn i princippet får en trækningsret på dit Dankort, og du som forælder så bestemmer hvilket rådighedsbeløb dit barn skal have ved at styre saldoen.

Kan der anvendes flere betalingskort?

I første omgang kan du kun tilføje ét Dankort til hvert barn. Barnet kommer kun til at kan bruge det beløb, som står på MyMonii kontoen.

Hvad koster det, at benytte MyMonii Pay?

Ligesom MyMonii appen er gratis nu, så er MyMonii Pay også gratis!

Er der nogen specielle krav til korttype eller bank?

MyMonii Pay understøtter kun Dankort fra alle danske banker. Når du tilknytter et nyt kort, vil det derfor kun
være dit Dankort som fremgår i appen og ikke andre korttyper.

Er der en aldersgrænse for MyMonii Pay?

Vi har ikke sat nogen aldersgrænse for hvornår man kan benytte sig af MyMonii Pay, så det er helt op til dig. Vi forventer, at det primært vil være målgruppen fra 7-15 år, der vil få mest ud af MyMonii Pay. Men det er op til dig, som forælder at vurdere og bestemme.

Hvordan kan jeg se, hvad mit barn køber med MyMonii Pay?

Alle køb vil fremgå af din transaktionsliste, sammen med deres optjente lommepenge. Barnet vil aldrig kunne bruge mere end rådighedsbeløbet, og det er med til at give dit barn en forståelse for at penge er værdifulde selvom "de bare er et tal på en skærm". Vær gerne med til at motivere dit barn til at holde øje med sit rådighedsbeløb, på den måde ruster du dit barn til at vokse op i en kontantløs fremtid.

Hvor kan mit barn se sin saldo?

Dit barn kan altid se sit rådighedsbeløb ved at være logget ind på sin MyMonii profil (med sit telefonnummer og den 4 cifret adgangskode).

Hvor meget kan man betale med MyMonii Pay?

Den første ting, som begrænser hvor meget dit barn kan købe for, er den mængde penge, som står på barnets MyMonii saldo. Herudover vil dit barn blive bedt om at indtaste en Pin Kode, hvis dit barn køber for mere end 350 kr. Hertil bruger vi de samme
beløbsgrænser, som du har sat op for dit Dankort i din bank.

Kan mit barns saldo komme i minus?

Det er muligt for dig, at hæve penge fra barnets saldo, således at dit barns saldo ender i nul eller minus, men så kan der ikke foretage køb med MyMonii Pay før saldoen er i plus igen. Men det er ikke muligt for et barn at lave et køb der sætter MyMonii saldoen i minus.

Man man fortryde et køb?

Der gælder de samme regler med MyMonii Pay, som der gør for køb med Dankort .Det er helt op til butikken, som I har handlet i, om de vil lade købet gå tilbage.

Hvornår skal Pin Koden bruges?

Pin Koden skal bruges ved alle køb over 350 kr. ligesom med det kontaktløse Dankort.

Hvordan ændrer jeg Pin koden?

Hvis Pin koden til køb over 350 kr. skal ændres, skal du have fat i dit barns telefon. Her går du ind i indstillinger og navigere hen til 'MyMonii Pay' siden. Klik derefter på Dankortet. Herfra kan du både skifte eller nulstille din Pin kode.

Betalingen virkede ikke?

Oftest vil dette være fordi, at du enten ikke har fået slået Bluetooth eller dit Internet til. Dog kan der forekomme problemer med selve betalingsterminalerne. Hvis du oplever et problem, er du meget velkommen til at hive fat i os på hello@mymonii.com.

Hvad hvis dit barn får stjålet eller mistet sin telefon?

Så skal du blot spærre dit Dankort og/eller kontakte os, for at spærret barnets MyMonii profil.

Hvor kan man anvende MyMonii Pay?

Mobilbetalingen kan i første omgang benyttes i følgende butikker: SE HER!

Det bliver muligt at betale i næsten alle forretninger i Danmark, men inden vi når dertil, vil vi meget gerne høre fra dig hvis I har nogle specifikke butikker, som I gerne vil kunne betale i. Skriv til os på hello@mymonii.com, så vil vi gøre hvad vi kan, for at få det ud i de butikker.

Hvis du vil bruge MyMoniis mobilbetaling i fx Netto eller Føtex, så husk på, at det er en helt ny løsning, så det er ikke altid at ekspedienterne ved hvordan man skal gøre. Bare sig til dem, at de skal gøre på samme måde som med en almindelig Dankort betaling.

 

Sikkerhed

Er mine penge sikret?

Ja, det er de naturligvis!

MyMonii håndterer ikke dine kortoplysninger og alt hvad der har med betalingsflowet at gøre - Det står Nets A/S for. Hele MyMonii Pay løsningen kører på Nets' eksisterende infrastruktur.

Er det sikkert at opbevare mine personlige kortoplysninger hos jer?

Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret hos os. Det bliver de hos Nets A/S på samme måde, som din egen bank behandler konto- og kortoplysninger. Se desuden MyMonii Pay Vilkår og betingelser her.

 


Vi vil altid meget gerne høre fra dig, så tøv ikke med at skriv til os på hello@mymonii.com

 

Gå til App Store og kom i gang med MyMonii Pay: