Lead udvikler / CTO

Har du mod på, at tage ansvar for vores udvikling, it-arkitektur og valg af teknologier for en allerede succesfuld app og fremadstormende fintech startup, der hjælper tusindvis af familier med administration af lommepenge og mobil dankortbetaling?

Vi søger en engageret og ambitiøs backend-udvikler, der har lyst til at slutte sig til vores unge startup. Vi har fuld fart på, med at bygge Danmarks bedste app til at håndtere lommepenge, opgaver, mobil betaling og børneopdragelse og søger derfor en ny legekammerat, som ønsker at udvikle sig i en virksomhed og branche, der er fyldt med muligheder.

MyMonii er en app, som hjælper familier med at lære deres børn om værdien af digitale penge i et kontantløst samfund. Vi har netop i samarbejde med Nets A/S lanceret vores betalingsløsning, der gør det muligt for børnene at betale med deres lommepenge i rigtige butikker, under deres forældres kontrol.

Indtil videre har mere end 30.000 familier downloadet MyMonii og det er bestemt kun begyndelsen, da vi har store planer for 2018.

Arbejdsområde og agilt arbejdsmiljø

I stillingen som Lead backend-udvikler vil du gå en spændende, udfordrende og lærerig tid i møde.

Du vil allerede fra dag 1 have masser af indflydelse på beslutninger, udviklingsretning og teknologi-valg i tæt samarbejde med vores CPO og CEO. Alle vores andre iOS-, Android- og backendudviklere sidder i Ukraine og du vil komme til at arbejde i tæt dialog med dem.

It, teknologier og værktøjer

Vores app er baseret på Googles Firebase, hvorfor det er et krav at du allerede har kendskab til dette eller hurtigt kan sætte dig ind i det. Derudover vil arbejdet med Mobil betaling kræve at du sætter dig ind i forskellige SDK’s, it-dokumentationer og lign. I vores hverdag arbejder vi med Jira, Slack, Trello, Google Drive og kigger hele tiden på nye værktøjer, som kan gøres vores hverdag nemmere og mere effektiv.

Hvad forventer vi af dig?

Du har muligvis en uddannelse fra DIKU eller DTU, men vi går mere op i dine udviklingsevner og personlighed end din uddannelsesmæssige baggrund. Herudover forventer vi:

 • Du har flere års erfaring med backendudvikling
 • Du skriver altid letlæselig, forståelig og veldokumenteret kode
 • Du har erfaring med unit tests, relevante frameworks, javascript, Node.js mv.
 • Det er et stort plus, hvis du har erfaring med udvikling til Android eller iOS
 • Du har kendskab til Google Firebase
 • Du taler/skriver flydende på engelsk (og helst også dansk)
 • Du befinder dig godt i et agilt arbejds- og udviklingsmiljø
 • Du er initiativrig, selvstændig og god til at tage ansvar
 • Du har god forstående for API’er og integrationer mellem systemer

Alt det praktiske

Hos MyMonii kan du forvente en konkurrencedygtig lønordning, lækker og hjemmelavet frokost mm. fri kaffe, bordfodbold og andet sjov, ambitiøse medarbejdere og generelt et fedt kontormiljø.

Herudover:

 • Et spændende arbejde med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder
 • Et uformelt og livligt arbejdsmiljø
 • Mulighed for løbende videreuddannelse
 • Vi går meget op i at komme godt ud af det med hinanden, at nuppe en fredagsbajer, holde julefrokost eller lign.

Vores kontor ligger i København Nordvest på Thoravej 13, 3. sal.

Ansøgning og frister

Lyder stillingen som noget for dig, skal du sende dit CV og ansøgning til louise@mymonii.com med ”Ansøgning: Lead backend-udvikler” i emnefeltet. Har du derudover spørgsmål eller kommentarer, er du ligeledes meget velkommen til at skrive til Louise Ferslev, CEO på den samme e-mailadresse.

Ansøgningsfrist: - Hurtigst muligt -

Husk!

Ingen er 100% perfekte, så send os gerne din ansøgning selvom du ikke lever fuldstændig op til alle vores forventninger :)