Digital marketing praktikant hos MyMonii

Vil du være Digital marketing praktikant i et fremadstormende fintech startup?

Vi, MyMonii ApS, søger en engageret og passioneret Digital marketing praktikant, til at være en del af vores unge team med fuld fart på i en branche med betalinger, der er i stor vækst og fyldt med muligheder.

MyMonii er en app, som hjælper vores brugere til at lære deres børn om hvad værdien af digitale penge er i et kontantløst samfund. Det er muligt for forældre at overføre faste ugentlige lommepenge, samt lade barnet tjene ekstra penge ved at hjælpe til med opgaver derhjemme.

Indtil nu har mere end 30.000 familier downloadet MyMonii og vi går lige nu en ekstremt spændende tid i møde. Vi har nemlig lige lanceret en betalingsløsning, MyMonii Pay, som gør det muligt for vores unge brugere at betale med deres opsparede MyMonii penge ude i rigtige butikker. Løsningen er den første af sin slags, og giver for første gang familier mulighed for at give deres børn en måde at betale på, selvom de er under 13 år. I et samarbejde med Nets A/S og Dankort på mobilen har vi mulighed for at levere en super simpel og meget sikker løsning til vores brugere.

Arbejdsområde og agilt arbejdsmiljø

Jobbet som Digital marketing praktikant hos MyMonii kan opdeles i to kategorier: 1) Erhverve nye brugere. 2) Holde eksisterende brugere glade og aktive.

 1. Erhverve nye brugere: Vi erhverver på nuværende tidspunkt nye brugere gennem sociale medier (både betalte og organiske opslag). Sammen med dig skal vi begynde at bruge influencer marketing mere og lave klassiske reklamefilm, som skal bruges til både TV og sociale medier.
 2. Holde eksisterende brugere glade og aktive: Når vores brugere kontakter os via mail eller andre platforme, så bliver det dit ansvar at hjælpe dem om besvare dem. Desuden laver vi nyhedsbreve, push-notifikationer og opslag på sociale medier til vores brugere og følgere ugentligt.

Da vi er en lille virksomhed og tager denne stilling meget seriøst, får du masser af indflydelse på beslutninger, og kommer til at arbejde tæt sammen med vores CPO (Chief product officer), Sune Nygaard Madsen og CEO, Louise Ferslev.

Vi bruger kloge og nye værktøjer i hverdagen

Værktøjer som Google Drive, Skype og Trello gør samarbejdet effektivt, kommunikationen let og synliggør resultaterne. Vi er altid åbne overfor nye værktøjer og er ikke bange for at prøve nye teknologier.

Som Digital marketing praktikant vil du også skulle arbejde med Google Firebase og funktionerne herunder. Fra Google Firebase sender vi push notifikationer ud, samt kigger meget nøje på vores data og brugeres adfærd. Herudover bruger vi Mailchimp til at sende automatiserede mails og nyhedsbreve ud til vores brugere.

Vi tilbyder

Vi lover, at du får en masse opgaver med udfordringer, en frokostordning med hjemmelavet mad, et bordfodboldbord, ambitiøse medarbejdere og muligheden for at blive fastansat.

Forventninger til dig

 • Du har gå på mod og den rigtige indstilling til at lære og tage ansvar
 • Du har gode kommunikative egenskaber på skrift
 • Du har en god forståelse for hvad der virker på sociale medier og hvordan man navigere på de forskellige platforme
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til Mailchimp og erfaring med det
 • Du er flydende på dansk i tale og på skrift
 • Du har god selv disciplin og tager ansvar for dit ansvarsområde
 • Du er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt


Hvad du kan forvente

 • Spændende arbejde med udfordringer
 • Uformelt og livligt arbejdsmiljø
 • Personlig udvikling og løbende videreuddannelse
 • Mulighed for fastansættelse efter praktikforløbet

Kontoret, faciliteter og arrangementer

Vores kontor er beliggende i København Nordvest på Thoravej 13, 3. Sal.

Vi byder på fantastiske faciliteter i form af eksempelvis en frokostordning med lækker hjemmelavet mad, bordfodbold, diverse fællesarrangementer som fredagsbarer og julefrokost.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til louise@mymonii.com. Du er også velkommen til at ringe og tage en snak på 51892445.

Mener du ikke, du lever helt op til vores forventninger, men synes jobbet lyder spændende og har gåpåmod, så send en ansøgning alligevel, da ingen er 100% perfekte.