I denne uge afvikles Pengeuge for tredje år i træk i de danske folkeskoler, som er et initiativ startet af bankernes brancheorganisation, Finansrådet, mens Danmarks Matematiklærerforening står bag udarbejdelsen af det officielle undervisningsmateriale.

Pengeugen sætter fokus på de unges forståelse af privatøkonomi, og formålet med Pengeuge er, at højne denne forståelse gennem undervisning og forelæsninger af flere af landets bankdirektører og adskillige bankansatte, som rejser rundt til landets folkeskoler.

Hele 50.000 unge i Danmark er fanget i en nedadgående gældsspiral og registreret som dårlig betaler i RKI, Danmarks største skyldnerregister, hvor ca. 17.500 er blevet registreret af informations- eller televirksomhed.

Disse tal taler for sig selv. At hver 20. ung i Danmark er registreret i RKI er et samfundsproblem, og ikke kun et problem som påhviler den enkelte unge og hos MyMonii hjælper vi familier med at integrere økonomisk opdragelse i hverdagen. Vi har skabt en service, der gør det muligt og simpelt for forældre at lære deres børn om lommepenge, opsparing og forbrug, så de kan få et sundt forhold til penge og kan blive klædt godt på til at skulle stå på egne økonomiske ben.

Kort sagt,

MyMonii elsker Pengeuge-initiativet!