På MyMonii’s nye Facebook-side, som vi lancerede i sidste uge har vi delt et super interessant debatindlæg fra Politiken af Jens-André Herbener. Debatten omhandler hvorvidt forældre bør fokusere på deres karrierer frem for at fokusere på kvalitetstid med deres egne børn.

Debatten kører bl.a. på, om man bør forlænge barslen for både mænd og kvinder og simpelthen ”rive børnene ud af statsmagtens altfavnende klør” og give børnene tilbage til deres forældre.

Børneforsker Erik Sigsgaard har tidligere udtalt til VoresBørn.dk, at når forældre er pressede og travle, så skælder de mere ud. Når man så samtidig tænker på, at da Erik Sigsgaard efterspurgte en blot fireårig piges definition af ”skældud”, fik han dette svar: ”Skældud er, når de voksne slår med stemmen”.

Når man sætter disse to ting sammen, så får man et facit der lyder noget i retning af: ”Børnene synes du er sødere, når du ikke fokuserer så meget på din karriere”.

Men er det nu også muligt i denne karriereorienterede verden?